Välkommen till Långsjöby Intresseförenings hemsida

Nya hemsidan

Av webbmaster
bild som visar webbsajtens startsida

Nu kan du besöka Långsjöby Intresseförening på den nya hemsidan. Webbadressen är densamma men utseendet är nytt. Vi hoppas att ni kommer att tycka om den. Som ni märker så har en del av innehållet från den gamla sidan plockats bort. Ni kanske saknar berättelserna om det gamla fotografiet eller texterna om traktens kulturpersonligheter? En del av dessa kommer att dyka upp i bloggen här framöver. Så håll ut och håll koll. Kanske kommer just din favorithistoria tillbaka inom en snar framtid.

I den nya kalendern kan du se vad som är på gång i trakten. Du får gärna höra av dig till webbadministratören om du vill lägga till ett evenemang i kalendern, privat eller för en förening.

I bloggen kommer det att finnas ett blandat innehåll. Här kommer webbadministratören som sagt att lägga in en del av innehållet från den gamla hemsidan men kanske just du har något att bidra med? Hör i så fall av dig till webbadministratören via E-post webadmin@langvattnet.se så kan vi komma överens om hur vi löser det rent praktiskt. Vi tar gärna emot inlägg så länge de handlar om något som kan förknippas med trakten.